Australiani që kuptoj se është kosovar: Derisa aeroplani po ateronte në Prishtinë, më dolën lotët

Periskopi.com Lajme

Josiah Cameroon e ktheu mbiemrin e të parëve, u bë Josiah Shala. Të parët e tij migruan në Australi në vitet e 50-ta.

Gjyshi humbi jetën në një aksident në vendin e punës, gjyshja përfundoi në psikiatri, më pas katër fëmijët e vegjël u birësuan nga familje australiane ku edhe u rriten dhe krijuan familje.

Si e kuptuan ata identitetin e tyre? Më poshtë mund të ndiqni një rrëfim nga të rinjtë që e rikthyen identitetin shqiptar në Australi.