Luan Muhamet Lajqi kërkohet nga Policia, akuzohet për vrasje në tentativë

Periskopi.com Lajme

Policia e Kosovës në Pejë po kërkon nga qytetarët e Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar Luan Muhamet Lajqi i lindur me 29.11.1982, në Llukë-Deçan, të lajmërojë Policinë apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Policia thotë se ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore në Pejë për publikimin e fotos të personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, pasi po kërkohet për veprën penale vrasje në tentativë dhe vetëgjyqësi.

Personi i dyshuar është Luan Muhamet Lajqi i lindur me 29.11.1982, në Llukë-Deçan.

“I dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykata Themelore Pejë dhe Gjykata Themelore Gjakovë. Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Sipas një komunikate, drejtoria rajonale e Policisë në Pejë, çdo të premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

–          Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

–          039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

–          E-mail adresa: [email protected]