Sipas gojdhënave në këtë qytet të Kosovës gjendet varri i Millosh Kopiliqit (VIDEO)

Periskopi.com Lajme

Për serbët njihet me emrin Millosh Obiliqi dhe është heroi i tyre në Betejën e Kosovës, që u zhvillua në vitin 1389 kundër ushtrisë turke.

Por, një histori për të e kanë edhe shqiptarët, të cilët atë e njohin si Millosh Kopiliqi. Bile, sipas gojëdhënave ai e ka varrin në Rezallë të Skenderajt.