Ministria që furnizon me garderoba pranverore vozitësit e saj

Periskopi.com Lajme

Dijana Ziviq nuk ka shumë muaj që kur është emëruar si ministre e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvilllimit Rural.

Dikasteri që ajo udhëheq ditë më parë ka arritur të finalizojë kontratën e radhës.

Ministrja Ziviq ka mendur për garderogën e vozitësve dhe të zëvendës ministrave.

Për tenderin “Blerja e uniformave pranverore për vozitësit e ministers dhe zv.ministrave”,  fillimisht kjo ministry ka ndarë 1.800,00 euro.

Kontrata për furnizim i është besuar operatorit ekonomik “Seyos Sh.P.K”, dhe çmimi i tenderit kap shifrën prej 1.599,00 euro.

Blerja e uniformave pranverore, dukshëm do t’ua lehtësohe dukshëm punën e vozitësve të kësaj ministrie e cila për qëllim nga zhvillimin e Bujqësisë dhe Pylltarisë në vend.