Dëshirën për shtëpi realizoje përmes ofertës për kredi nga banka ProCredit

Periskopi.com Lajme

Ofertë e re për klientë privatë që planifikojnë të blejnë shtëpi/banesë apo patundshmëri e cila ofrohet me normë efektive prej 3.70%.

Apliko Online 

Përfitimet tjera për klientë:

Ju mund të merrni overdraft ( mbitërheqje) deri në dyfishin e pagës tuaj me normë efektive më të favorshme në treg 9.00%

Kredi investive me normë efektive prej 5.55%

Qasje në platformë të avancuar të bankimit online – ProCredit Direkt

Lexo më shumë rreth kushteve të kredisë

 

Banka ProCredit lanson aplikacionin mobil për klientët privatë

Periskopi.com Lajme

ProCredit Banklanson aplikacionin mobil që ju ofron klientëve privatë një opsion të thjeshtë, shpejt dhe përshtatshëm për menaxhim të financave përmes telefonit.

Aplikacioni mund të shfrytëzohet vetëm nga përdoruesit aktual të e-Banking.

Atë mund ta shkarkoni në AppStore në linkun: https://apple.co/2WIrBsd

Si dhe mund ta shkarkoni në GooglePlay: https://bit.ly/2HWmpO3

Karakteristikat e aplikacionit:

Transferta ndërmjet llogarive

Transferta në kursime

Transferta kombëtare

Bllokimi dhe zhbllokimi i kartelës

Hapja e depozitave me afat online

Rritja e limitit të tërheqjes në bankomat (deri 10,000 Eur)

Menaxhimi i limiteve të blerjeve online brenda limitit të ofruara nga banka

Menaxhimi i limiteve të tërheqjeve në bankomate të bankave tjera brenda limitit të ofruara nga bankëS

E rëndësishme:

Për qasje në aplikacion duhet të përdoret emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi që klientët posedojnë për kyçje në e-Banking.

SMS kodi i sigurisë – mjafton që klientët të shkarkojnë aplikacionin mobil dhe vazhdojnë të shfrytëzojnë shërbimet.

Tokenkodi i sigurisë – klientët të cilët përdorin token, për të funksionalizuar transfertat brenda bankës dhe kombëtare, ju lusim të konvertojnë falas kontratat e tyre me SMS Kodin e sigurisë në njërën nga degët tona.

Klientët që nuk kanë e-Banking – klientët të cilët nuk kanë e-Banking, mund të vizitojnë degët tona për pranim të shërbimit, shërbimi është pa pagesë edhe përfshihet në kuadër të llogarisë ProCredit Direkt.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quipugmbh.mobilebanking.kosovo

ProCredit me çmime të reja për Fonde Flex

Periskopi.com Lajme

Fondet Flex (mbitërheqja bankare) ju mundëson klientëve privatë qasje të shpejtë në fonde shtesë me normë efektive të interesit 9.00%.

APLIKO ONLINE KËTU: https://bit.ly/2yVHsII

4 përfitimet që sjell mbitërheqja bankare:

Norma më të favorshme interesi në treg – ju përfitoni dyfishin e pagës tuaj neto përmes shërbimit të mbitërheqjes ( Fondeve Flex) me normë efektive 9.00%

Para shtesë në dispozicion– qasje të menjëhershëm në fonde shtesë në zgjidhjen e mungesës afatshkurtër të mjeteve financiare, shpenzimeve të papritura ose emergjente, një shërbim i tillë ju jep komoditet duke ditur se gjithmonë do të keni mbështetje financiare

Paguaj vetëm për mjetet që shfrytëzon – paguani interes vetëm për atë shumë që përdorni. Nëse mjetet nuk shfrytëzohen tërësisht, kjo nënkupton që për shumën e mbetur nuk paguhet interes

Paratë kalojnë në llogari rrjedhëse – andaj ju mund t’i qaseni fondeve përmes pagesave me kartelë në POS që janë falas apo përmes tërheqjeve në bankomat po ashtu falas; gjendja e llogarisë dhe e shpenzimeve tuaja është e qasshme çdo kohë përmes e-Banking, bankomate apo SMS shërbimit.

ProCredit Bank me shërbime të avancuara edhe për diasporën (Foto)

Periskopi.com Lajme

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime profesionale dhe të avancuara të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Me ProCredit ju ofrohen:

-Shërbime moderne dhe të thjeshta – fleksibilitet 24/7

-Kursime të sigurta dhe partneritet afatgjatë

-Këshilltar personal

Për të hapur llogari, apliko  online KLIKO KETU
Apo telefononi në numrin e dedikuar për Diasporën +383 (0) 49 555- 855 ( e hënë – premte nga 08:00 – 18:00).

 Llogaria jonë rrjedhëse ju mundëson qasje në çdo kohë në të gjitha shërbimet që keni nevojë:

-Transferet e parave, pagesat e faturave, urdhërpagesat periodike, kartelë e debitit pa kontakt, SMS njoftimi për të gjitha transaksionet, tërheqje dhe deponime të parave në bankomat

-Llogari të kursimeve FlexSave me fleksibilitet maksimal

-Depozita me afat që mundësojnë planifikim afatgjatë

Me ne mund të bëni bankim kurdo dhe kudo që dëshironi.

 

 

Elvana Gjata paralajmëron mbrëmje të jashtëzakonshme në Prishtinë

Periskopi.com Showbiz

Kanë mbetur pak ditë nga koncerti livenga Elvana Gjata në Parkun e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë. Edhe DJ Gamblemania do të jetë pjesë e këtij koncerti.

Ky koncert tashmë është bërë edhe traditë e bankës ProCredit e cila është mbrapa tërë këtij organizimi madhështor. Koncert i nivelit të tillë ishte organizuar edhe vitin e kaluar ku sipas një posti në Facebook, Alban Skenderaj kishte falënderuar rreth  17,000 njerëz për pjesëmarrje.

Elvana Gjata ka filluar përgatitjet për këtë koncert e këtë e mësojmë nga fotot që ajo ka postuar në rrjete sociale.

Performanca e Elvanës do të shoqërohet me bend profesional dhe balerinë. Me hyrje falas, koncerti fillon në ora 19:00.

Performanca e Elvanës do të shoqërohet me bend profesional dhe balerinë.

Me hyrje falas, koncerti fillon në ora 19:00.