Këto rrugë të kryeqytetit janë mbyllura për qarkullim të veturave

Periskopi.com Lajme

Prishtina sot shënon Ditën Pa Automjete, ditë kjo e cila përmbyllë edhe Javën e Evropiane të Mobilitetit.

Për tu shënuar kjo ditë rrugët “Agim Ramadani”, “Garibaldi”, “UCK”, “Luan Haradinaj”, “Xhorxh Bush” dhe “Eqrem Cabej”, janë të mbyllura për qarkullim me automjete.

Sipas Komunës së Prishtinës nga ora 11:00 deri në ora 18:00, këto rrugë do të jenë të mbyllura.

Nga komuna thonë që qytetarët duhet të inkurajohen që të ecin dhe të çikëlojnë sa më shumë për këtë ditë.