Vasfije Krasniqi në Kongresin Italian për të dëshmuar për dhunimet që kanë ndodhur në Kosovë

Periskopi.com Lajme

Me iniciativën e ambasadores në Itali, Alma Lama, Vasfije Krasniqi-Goodman do të dëshmojë në Kogresin dhe Sanatin Italian.

Vasfije Krasniqi- Goodman do të dëshmojë para dy komisioneve për dhunimet që kanë ndodhur në Kosovë. Gjatë këtij Kongresi, do të jenë të pranishme edhe ish Presidentja Atifete Jahjaga dhe dy deputete.

Dëshmia do të bëhet nesër më 26 qershor.